2016. Búcsúzó óvodásai

Tóth Nimród

Rostás Áron

Dunai Dominik

Bácsván Zoltán

Erdős Marcell

Papp Emma

Kiss Bianka

Pap Ramóna

Csatlós-Tóth Hanna

Pázsik Alexandra

Deák Elena 

 

Búcsúzúnk

Négy év hosszú idő még egy felnőtt életében is, nemhogy egy kisgyermekébe. A lehetőség, hogy 2,5 évesen megkezdheti az óvodát  és akár 7 éves korig is óvodás lehet, kibővíti az óvodás kort, nem csak három évről beszélünk manapság. Beiratkozáskor még alig beszélő, kicsit csetlő-botló kicsiből óvodáskor végére önálló személyiséggé váló, magabiztos kisiskolássá válnak. A szakirodalom szerint is ez a kor az egyik legmeghatározóbb az életükben, ebben az időszakban történik a legtöbb érés, fejlődés az idegrendszerükben. Sajnos az óvodás élményeket még többnyire elfelejtik, de nem mindegy milyen érzések, illatok, benyomások maradnak meg. Sok-sok élmény által válik személyiségük sokoldalúvá, harmonikussá, tudjuk nem az ismeretek átadása a legfontosabb még, hanem a feladattudat kialakítása, az érdeklődés, a tanulási vágy felkeltése.

Bízunk abban, hogy ez sikerült, és mint minden évben kicsit izgatottan engedjük útjukra nagycsoportosainkat, továbbra is nyomon követve iskolai pályafutásukat. 

Június 6-án 10 órakor hagyományos évzáró ünnepünkön köszönünk el tőlük, majd június 16-án Pusztaszerre, egy közös kirándulásra invitáljuk őket, ahova a középsősök is elkísérnek minket. Természetesen az óvoda kapuja még a nyáron számukra is nyitva áll.

2015. ballagó óvodásai:

Apró Anna
Borsos Anna
Gyebnár János Máté
Gyöngyi Levente
Kruzslicz Ádám
Orosz Ádám
Orosz Dávid
Rácz Nóra Emese
Rácz Tamás
Risztov Benkő Levente
Sándor Levente Tamás
Sándor Mihály Rajmund